10 Musthaves voor op stal bij meerdaagse wedstrijden

10 Musthaves banner

Elk jaar worden veel meerdaagse en internationale wedstrijden georganiseerd. Wanneer je wel eens deelneemt aan deze wedstrijden weet je dat hier veel voorbereiding aan vooraf gaat, want je wil niets vergeten. Deze 10 ONE musthaves mogen zeker niet ontbreken op jouw paklijst. Zo heb je op stal alles gemakkelijk bij de hand!

  1. Na het rijden is het handig om je zadel even weg te kunnen hangen voordat je het weer terug in je zadelkast legt. De ONE zadelhanger is hier de perfecte oplossing voor! Deze luxe beukenhouten zadelhanger is gemakkelijk op te hangen aan de stallen en heeft ruimte voor twee zadels.
  2. Ook hoofdstellen en halsters wil je niet rond laten slingeren, hang ze dus weg op de ONE houten hoofdstelhanger. Ook deze hanger is gemaakt van luxe beukenhout en heeft maar liefst vijf haken. Het is ook mogelijk om je wedstrijdjasje hieraan te hangen wanneer je die even niet nodig hebt.
  3. Het is belangrijk om je tuig schoon te maken na gebruik, doe dit gemakkelijk met behulp van de ONE sponsduo. Deze sponzen zijn speciaal ontwikkeld voor het poetsen van hoofdstellen, borsttuigen, singels etc.
  4. Tijdens het poetsen van o.a. hoofdstellen en singels is het gemakkelijk als de spullen nergens tegenaan hangen. Hang ze daarom aan de ONE hoofdstelhaak met de hoofdstelhaakhouder. Hierdoor kan jij gemakkelijk je tuig poetsen, afdrogen en verplaatsen.
  5. Veel ruiters nemen een zadelkast mee om hun spullen in op te bergen, maar niet iedereen beschikt over een kast waar alles in past. Berg daarom een deel van je spullen op in de ONE Groomingbox. Deze groomingbox past perfect bij de zadel- en hoofdstelhanger en geeft jouw stallen een super mooie uitstraling.
  6. Een groomingbox moet natuurlijk wel gevuld zijn, bijvoorbeeld met verschillende borstels om jouw paard goed schoon te krijgen. De ONE Borstels zijn lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden. Verkrijgbaar met medium, zachte en super zachte haren.
  7. Wat is er fijner dan tussen de rubrieken door even uit te rusten op de ONE regisseursstoel? Deze stoel is opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. De zitting en rug zijn in verschillende kleuren te bestellen zodat ze helemaal matchen met de rest van je spullen.
  8. Ook de ONE emmer is onmisbaar op wedstrijd. Deze emmer kan gebruikt worden als voer- of drinkemmer en is geheel veilig voor jouw paard. Gemaakt van onbreekbaar gerecycled plastic, met handig handvat aan de onderkant en een klem voor een waterslang essentieel op stal. Gemakkelijk aan elke stal op te hangen met de ONE stalhanger. Voeg deze musthaves dus zeker toe aan jouw paklijst.
  9. Je weet nooit wat er kan gebeuren op wedstrijd. Het is dus altijd handig om ONE wrap bij je te hebben. Deze zelfklevende, elastische bandaging tape kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Bandageer bijvoorbeeld de hoef of knie of wikkel een paar laagjes om een kinketting wanneer je kinkettingbeschermer kapot is.
  10. Een groom moet vaak veel meenemen naar de wedstrijdring. Met de ONE groomingrugzak wordt dit een stuk makkelijker. Hiermee draag je gemakkelijk een rijhelm, zweep of sporen, maar er is ook plaats voor een (wedstrijd)jas en extra beenbeschermers. En daarbij heb je je handen nog vrij om hindernissen te bouwen tijdens het losrijden.

Heb jij deze 10 musthaves al in huis? Zo niet, shop ze bij één van onze verkooppunten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *